bkvtablak
Autóbusz táblák
 
Trolibusz táblák
 
Villamostáblák
 
Általános utastájékoztató táblák és egyéb ágazatok
 

Az 1995 márciusában kezdődő kisföldalatti nagyfelújítás kapcsán használt tábla:

1989-ig minden évben a május 1-i felvonulásra érkező tömeg elszállítása érdekében reggel 8-tól délelőtt 10-ig tehermentesítő járatok közlekedtek. A járatok célja a 2-es metró tehermentesítése volt: a Keleti pályaudvarról a Városligetbe tartó tömeget még a 3-as metróról átszállás előtt igyekeztek ezekkel a járatokkal elszállítani, ugyanis a metró kapacitása nem bírta volna a nagy átszállási igényt, hiszen a szerelvények már eleve zsúfolásig telve érkeztek. Így a dél, észak és Buda felől érkező iutasáramlat fő pontjaiból indítottak tehermentesítő járatokat, szám szerint hármat:

80-as években használt általános metrópótló táblák:

1985 és 1986 szeptemberében, a 2-es metró biztosítóberendezéseinek felújítása idején közlekedett "A" és "B" jelű metrópótló járat:

2000. november 18-19-én közlekedő 2-es metrópótló járatok:

 

eredetileg Batthány tér - Astoria között tervezett betétjárat, de a táblák legyártása közben a terveken módosítottak és a Moszkva térig közlekedtetik, ezért matricákkal javították, továbbá a piros járaton feltüntették a Ferenciek terét

2001. november 10-11-én közlekedő 2-es metrópótló járat:

2003. szeptember 5-től néhány héten át: Örs vezér tere - Népstadion szakasz felújítása miatt hétvégén és hétköznap este metrópótló közlekedett:

2004 nyári felújítás: (Állomáspótló + M2 pótló)

2005 nyári metrófelújítás

A metrópótló buszok mellett állomáspótló autóbusz is közlekedett, mivel a metró a Batthyány téren nem állt meg a felújítás miatt. Duplaoldalas kivitel:

2006 nyári metrófelújítás (M2 + M2B + M2K)

első napjaiban, június 9-től 11-ig az előkészítő munkálatok alatt közlekedett, a felújítás későbbi részében csak a Moszkva tér - Erzsébet híd - Astoria szakaszon volt metrópótló

2006 nyári felújítás teljes ideje alatt minden nap:

2006 nyári felújítás teljes ideje alatt:

A metrófelújítás idején három alkalommal (június 17., Hídünnep valamint június 24-25., Budapesti Búcsú) lezárták a Lánchidat, ezért az M2B autóbuszok a Margit hídon keresztül közlekedtek:

Szintén 2006 nyár, de a pótlás közepe táján készült, az előző széria hibáját korrigálva itt már helyesen két Astoria megálló van.

2006 őszi-téli metrófelújítás (M2 + M2B)

Szeptember közepétől hétköznap esténként és minden hétvégén az alábbi pótlóbusz közlekedett:

Szeptember közepétől hétköznap esténként és minden hétvégén az alábbi pótlóbusz közlekedett:

2007 téli - tavaszi metrófelújítás (M2 + M2B)

Januártól jellemzően hétvégén és péntek esténként volt pótlás, ezen szériák a Hungária körút megálló elnevezésében különböznek, mert itt már Hungária körút (Stadionok) megnevezést használnak.

Külső oldalát tekintve kétféle, belső oldaluk azonos:

Januártól jellemzően hétvégén és péntek esténként volt pótlás, ezen szériák a Hungária körút megálló elnevezésében különböznek, mert itt már Hungária körút (Stadionok) megnevezést használnak.

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE

 
Járattörténeti adatok (1915-napjainkig)
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.