bkvtablak
Autóbusz táblák
 
Trolibusz táblák
 
Villamostáblák
 
Általános utastájékoztató táblák és egyéb ágazatok
 

Az 1995 márciusában kezdődő kisföldalatti nagyfelújítás kapcsán használt tábla:

1989-ig minden évben a május 1-i felvonulásra érkező tömeg elszállítása érdekében reggel 8-tól délelőtt 10-ig tehermentesítő járatok közlekedtek. A járatok célja a 2-es metró tehermentesítése volt: a Keleti pályaudvarról a Városligetbe tartó tömeget még a 3-as metróról átszállás előtt igyekeztek ezekkel a járatokkal elszállítani, ugyanis a metró kapacitása nem bírta volna a nagy átszállási igényt, hiszen a szerelvények már eleve zsúfolásig telve érkeztek. Így a dél, észak és Buda felől érkező iutasáramlat fő pontjaiból indítottak tehermentesítő járatokat, szám szerint hármat:

80-as években használt általános metrópótló táblák:

1985 és 1986 szeptemberében, a 2-es metró biztosítóberendezéseinek felújítása idején közlekedett "A" és "B" jelű metrópótló járat:

2000. november 18-19-én közlekedő 2-es metrópótló járatok:

 

eredetileg Batthány tér - Astoria között tervezett betétjárat, de a táblák legyártása közben a terveken módosítottak és a Moszkva térig közlekedtetik, ezért matricákkal javították, továbbá a piros járaton feltüntették a Ferenciek terét

2001. november 10-11-én közlekedő 2-es metrópótló járat:

2003. szeptember 5-től néhány héten át: Örs vezér tere - Népstadion szakasz felújítása miatt hétvégén és hétköznap este metrópótló közlekedett:

2004 nyári felújítás: (Állomáspótló + M2 pótló)

2005 nyári metrófelújítás

A metrópótló buszok mellett állomáspótló autóbusz is közlekedett, mivel a metró a Batthyány téren nem állt meg a felújítás miatt. Duplaoldalas kivitel:

2006 nyári metrófelújítás (M2 + M2B + M2K)

első napjaiban, június 9-től 11-ig az előkészítő munkálatok alatt közlekedett, a felújítás későbbi részében csak a Moszkva tér - Erzsébet híd - Astoria szakaszon volt metrópótló

2006 nyári felújítás teljes ideje alatt minden nap:

2006 nyári felújítás teljes ideje alatt:

A metrófelújítás idején három alkalommal (június 17., Hídünnep valamint június 24-25., Budapesti Búcsú) lezárták a Lánchidat, ezért az M2B autóbuszok a Margit hídon keresztül közlekedtek:

Szintén 2006 nyár, de a pótlás közepe táján készült, az előző széria hibáját korrigálva itt már helyesen két Astoria megálló van.

2006 őszi-téli metrófelújítás (M2 + M2B)

Szeptember közepétől hétköznap esténként és minden hétvégén az alábbi pótlóbusz közlekedett:

Szeptember közepétől hétköznap esténként és minden hétvégén az alábbi pótlóbusz közlekedett:

2007 téli - tavaszi metrófelújítás (M2 + M2B)

Januártól jellemzően hétvégén és péntek esténként volt pótlás, ezen szériák a Hungária körút megálló elnevezésében különböznek, mert itt már Hungária körút (Stadionok) megnevezést használnak.

Külső oldalát tekintve kétféle, belső oldaluk azonos:

Januártól jellemzően hétvégén és péntek esténként volt pótlás, ezen szériák a Hungária körút megálló elnevezésében különböznek, mert itt már Hungária körút (Stadionok) megnevezést használnak.

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE

 
Járattörténeti adatok (1915-napjainkig)
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon