bkvtablak
Autóbusz táblák
 
Trolibusz táblák
 
Villamostáblák
 
Általános utastájékoztató táblák és egyéb ágazatok
 
Trolipótló táblák

Trolibuszok esetében (ellentétben a villamospótlókkal) 1999 előtt csak kivételes esetben készültek járatszámmal ellátott pótlótáblák. Az általános jellegű trolipótló járat feliratú táblákat használták.

2001. április 7-8., Izabella utca x Király utca felsővezeték felújítás miatt, valamint 2001. szeptember 30., Budapest Maraton:

2002 körüli gyártású pótlótábla, később (pk utáni időszakban) felülmatricázva és trolitáblaként használva:

2001. szeptember 30., Budapest Maraton:

2001. május 20. Izabella utca x Nefelejcs utca felsővezeték karbantartás:

2000. június 16 - december 15. üzemzárás. Könyves Kálmán körút átépítése, 1-es villamos meghosszabbítása miatt:

2001. augusztus 25. Budapest Parádé idején:

2002. augusztus 24. Budapest Parádé idején:

1999. június 21. - november 11. A Ferdinánd híd felújítása, átépítése miatt a 76-os nem közlekedett, a 73-ast sűrítették 73-76 jelzéssel.

2000. április 15-19. A Ferdinánd híd felújításának utómunkálatai miatt: ekkor már csak a vezetéken történő közlekedés volt akadályozva, így a pótlóbusz a Podmaniczky utcáig tudott közlekedni.

2002. január 5. - Izabella utcai toronydaru bontásakor:

2002. június 15. - Izabella utcai toronydaru bontásakor (ismét):

2001. május 20. Izabella utca x Nefelejcs utca felsővezeték karbantartás:

 

2001 novemberében átadták az Uzsoki kórház Róna utcai szárnyának épületét, ezért a Szugló utca és a kórház között november 16-tól  "82-es trolibusz" jelzésű autóbuszok közlekedtek tovább, kapcsolódva a trolihoz. Ez az állapot 2002 május 3-ig élt, ekorra kiépítették a troli csatlakozását.

normál útvonalas tábla felülragasztása, a 2000. június 16-tól szeptember 17. üzemzárás (Könyves Kálmán körút átépítése) életbe lépő pótlás miatt.

 

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE

 
Járattörténeti adatok (1915-napjainkig)
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon