bkvtablak
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Neves járatok

Alacska busz

Évjárat: 2000 augusztus, a járat indulásakor

Belső oldal: Még jelöli a 23-as villamost, valamint az 1-es villamos Lágymányosi hídi szakaszának építésekor közlekedő 75-ös trolipótlót.

Évjárat: 2000.december

Belső oldal: Megszűnt a 23-as villamos és a 75-ös trolipótló autóbusz. Helyettük az 1, 1A villamosok közlekednek.

Évjárat: 2001, utolsó tojáslogós , tartalmi különbség nélkül - fekete színben.

Auchan

Évjárat: 2002. december. Duplaoldalas.

Másik széria

Békás busz

Évjárat: 2001 október, a járat indulásakor (egyetlen tojáslogós)

Budaörs busz

Évjárat: 2002.október, a járat indulásakor, a körjárati jelleg miatt egyedi megállólistával.

City busz

Évjárat: 1998.július, a járat indulásakor

Ezen a szérián végállomásként Nyugati teret olvashatunk. Évjárata szintén 1998 lehet.

Cora busz

2002.április - október között a törökbálinti corához autóbuszjárat közlekedett, Ikarus 260-asokkal. A járat alacsony kihasználtság miatt megszűnt.

Expo járat

Évjárat: 2000 szeptember, a járat indulásakor.

Belső oldal: Egyedi kialakítás. A Közönségszolgálat felirat a logó alján szintén egyedi, a 136-os garázsmenetnél láttam ilyet. Ezeket a piktogram és betűtípusokat más táblákon nem alkalmazták.

Évjárat: 2001 október

Belső oldal: A 13-as helyett a 3-as villamos közlekedik. A 63-as villamos megszűnt. Új járat (2000 decemer) a Rákoskert busz.

Ferenc busz

Évjárat: 2002.május, a járat indulásakor, a körjárati jelleg miatt egyedi megállólista.

Gloriett busz

Évjárat: 2003.szeptember, a járat indulásakor

Külső oldal: Újlogós típus, kinagyítva

Belső oldal: Bár már újlogós, a lista még az utolsó generációs tojáslogósok típusa, valamint a tábla is még kerekített sarkú.

Keresztúr busz

Évjárat: 1998.augusztus, a járat indulásakor

Évjárat: 2000 szeptember

Belső oldal: A 93-as busz helyett már a reptér busz közlekedik, valamint betűkkel kiírták a belső járatszám szokásos helyére a keresztúr busz feliratot.

Palota busz

Évjárat: 2000.október, a járat indulásakor. Kezdetben Ikarus 260-as típussal közlekedett, 2001 júliusától pedig márkavédjegyes bkv+ vonalnak minősítették, így már táblát nem igénylő 412-esek közlekedtek rajta.

Pólus Céljárat

Évjárat: 1996 november, a járat indulásakor, puha műanyag

Külső oldal: Gyárilag nyomtatott csíkok, régi típusú végállomásbetűk.

Belső oldal: Egyedülálló kialakítású, amely különlegességét még fokozza a piros nyomtatás.

Évjárat: 1997 második fele, kemény műanyag

Belső oldal: Immár hagyományos elrendezés, a cégnél ekkor megjelenő vékonybetűs megállólistával. Új típusú logó. Mindkét irány megjelölése, a korábban is szereplő iránynál az alábbi tartalmi változások történtek: a Bosnyák térnél véletlenül kimaradt a 77-es, a Hungária körútnál hibásan 62-es villamost írtak. Ugyanitt feltűntették a 73-ast. A 67-es villamos helyett már pótlóbusz közlekedik. A pólus logó már nem gyári nyomtatás, hanem utólagos felmatricázás. Érdekes a kapcsolatok helyett használt lehetőségek szó.

Évjárat: 1999

Külső oldal: Ismét gyári nyomtatású pólus logó, nagyobb méretben.  Újlogós betűtípushoz hasonló betűk, valamint új típusú kommentfelirat, nagyobb méretben.

Belső oldal: Ismét gyári nyomtatású pólus logó, nagyobb méretben, a bkv logó eltűnt. A bérlet és jegyhasználatról tájékoztató felirat eltűnt. Egyetlen tartalmi különbség, hogy a hibás 62-es villamost 1-esre korrigálták. A lehetőségek helyett ismét kapcsolatok szó használata.

Évjárat: 2000 december

Belső oldal: A  Pólus logó csíkja világosabb kék lett (kívül is). Megszűnt a 23-as villamos a Keleti pályaudvarnál, új járat a 63-as villamos. Az 1A villamosjáratot kifelejtették.

Évjárat: 2001 első fele

Külső oldal: Ismét sötét pólus-csík

Belső oldal: A járat neve 2001 óta pólus busz, eszerint módosították a belső járatjelzést, és újra logót helyeztek ki. Más nem változott.

Évjárat: 2002 (a 32-es megszüntetésekor), pufibetűs stílusban

Belső oldal: A korábban kimaradt 1A feltüntetése. A megszűnt 32-es törlése és a 63-as helyett közlekedő 3-as villamos feltüntetése.

Évjárat: 2003.június, utolsó tojáslogós, egyedülállóként ismét pufi stílusban (nem létezik más példa két pufi stílusú tojásra egy járat esetében)

Külső oldal: A végállomásfeliratok pirossal készültek.

Belső oldal: A járat új  - időszakos - megállót kapott a Páskomliget utcánál. Új járat a 132-es.

Rákoskert busz

Évjárat: 2000.december, a járat indulásakor

Készült fekete verzió is az indulásra.

Évjárat: 2001.október, utolsó tojáslogós széria

Külső oldal: Egy sorba tömörítették a feliratokat, jelentősen összenyomva a betűket. (csak a fényviszonyok miatt tűnik sárgának!)

Belső oldal: A 63-as villamos helyett 3-as közlekedik. A lehetőségek helyett kapcsolatok szó használata.

Reptér busz

Évjárat: 2000 szeptember (A 93-as átnevezésekor)

Külső oldal: Neves járatokra jellemző kialakítás.

Belső oldal: A 93-as megállólistáját vették alapul, de érdekes módon az 1998-as szériájét és nem az utolsó, vékonybetűs listát.

Évjárat: Feltehetőleg szintén 2000 szeptember

Külső oldal: Megegyzik a 93-as 1998-as szériájának külsejével, fekete színnel és reptérbusz felirattal.

Belső oldal: Előzőhöz képest: logó nincs, helyette BKV+ matrica.

Tesco busz (Váci úti)

A Váci úti Tesco 2003-ban nyílt meg, ekkor a Bkv-val kötött szerződés értelmében autóbuszjárat indult Újpest központról a Tescohoz.

Évjárat: 2003.május, a járat indulásakor, pufiebtűs stílusban

Belső oldal: A körforgalom jelleg első ránézésre nem is tűnik fel, hiszen nem alkalmaztak piktogramokat, mint megszokhattuk.

Évjárat: szintén 2003.május, utolsó tojáslogós

Külső oldal: A Tesco busz betűi vékonyabbak lettek (nem pufibetűs), az útvonalfelirat lejjebb került, kisebb betűkkel.

Belső oldal: Utolsó generációs típusú megállólista, új piktogramokkal. Egyedi vonás: A gyorsjáratok keret helyett "gy" betűvel jelölve. A Pannónia utca megálló hibás tájékoztatás, a buszok ezt a megállót nem érintették. A Temesvári utcát hibásan Temesvár utcaként nyomtatták (A lemaradt i az utca után olvasható!), másik hiba a Berzeviczy UTVA.

Tétény busz

Évjárat: 1998 június, a járat indulásakor

Külső oldal: Régi típusú betűk vékonyított formában (Jókai Mór utca kicsit összenyomva)

Belső oldal: Logó nélküli, vékonybetűs megállólista. Érdekes a lehetőség szó használata kapcsolatok helyett.

Évjárat: 1999 szeptember (Campona megnyitása)

Külső oldal: A végállomás a megnyitott Camponához került. Ezt a Jókai Mór utca helyére, azzal azonos betűtípussal írták ki.

Belső oldal: A tétény busz felirat kihelyezése. A végállomásváltozáson kívül egyetlen különbség: fölöslegesség miatt törölték a 86-ost.

Évjárat: 2000 szeptember (10-es megszűnése)

Külső oldal: Újlogós betűtípusú végállomások, a neves járatokra jellemző járatnévtípus és kis bkv+ matrica.

Belső oldal: Egyedi, óriási méretű logóval. Campona irányába az utaskényelem növelése érdekében új megálló közvetlenül a Szent Gellért térnél, indulás után. A megszűnt 10-est mindkét irányban törölték. Bal oldalon a Campona végállomásnál korábban a 13A jelzésű járat szerepelt, de ezt szinte az összes táblán idővel leragasztották.

Várbusz

A járat 1989 márciusában indult. Ezeket a táblákat 1989 - 1994 között használták.

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

"Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!